Ochrana osobných údajov

Všetky vaše údaje, ktoré zadávate do webových formulárov sú u mňa v úplnom bezpečí. 

Som nesmierne rada, že navštevujete moju stránku. Všetky vaše údaje, ktoré počas jej návštevy získavam sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov mi týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Ktoré údaje sú u mňa v bezpečí?

Ide o údaje ako vaše meno e-mailová adresa, ktoré zadávate dobrovoľne do webových formulárov.  taktiež ide o údaje, ktoré sú potrebné vyplniť pri objednávke niektorej poskytovanej služby. Jedná sa o fakturačné údaje, vypĺňané v objednávacom formulári. 

  • 1
    Niekedy na mojej stránke odkazujem na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na tej mojej. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán.
  • 2
    Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem Vaše osobné údaje tretím stranám.
  • 3
    Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som Vás mohla informovať o mojich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som Vaše údaje zablokovala. Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne mi spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a ja Vás odhlásim.

Tieto podmienky sú platné od 10.11.2015